Vedolle kolmas ulkomaalaisvahvistus

Naisten Korisliiga kauteen valmistautuva Vimpelin Veto on tehnyt pelaajasopimuksen yhdysvaltalaispelaaja Kym Roysterin kanssa.

25-vuotias sentteri pelasi yliopistouransa kovassa Big Ten-konfrenssissa Indianan joukkueessa. Parhaalla yliopistokaudellaan Royster saalisti tehot 10.2 pistettä/6,0 levypalloa ottelua kohden. 188-senttinen Royster pelasi kaudella 2019-20 Tsekin ZBL-liigassa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.