Janne Mäkelä Superpesiksen elokuun pelaajaksi

Janne Mäkelä valittiin Superpesiksen elokuun pelaajaksi.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Uransa kolmannen lyöjäkuninkuuden vienyt Janne Mäkelä on ollut vahvassa iskussa ja ylsi joukkueestaan yhdeksän kertaa palkinnoille elokuun otteluissa. Vedon oma kasvatti ja aina seuraa edustanut Mäkelä löi keskimäärin 3,67 juoksua ottelua kohden elokuussa siivittäen joukkueensa välieriin yhdeksän ottelun voittoputkessa. Superpesiksessä uransa 1000. lyödyn juoksun kesäkuussa takonut Mäkelä on kolminkertainen Suomen mestari sekä pudotuspelien arvokkain pelaaja kaudelta 2016.

Vuoden pesäpalloilija 2019, kuudetta peräkkäistä kauttaan porilaista Pesäkarhuja edustava Emilia Itävalo saavutti uransa ensimmäisen tilastovoiton. Kankaanpään Mailan kasvatti kruunattiin etenijäkuningattareksi 51 tuodulla juoksulla. Kärkilyöntitilastossa Itävalo saavutti kolmannen sijan ja oli yksi sarjan parhaista ykköstilanteen purkajista. Itävalo pelaa tasaisesti korkealla tasolla niin sisällä kuin ulkona etukentällä ja kuuluu uudistuneen joukkueensa merkittävimpiin tukipilareihin kentällä ja sen ulkopuolella.

Ykköspesiksen kuukauden pelaajina ansioituivat Oulun Lipon Harri Kolehmainen ja Pöytyän Urheilijoiden Terhi Värri.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.