Ilmoittautumisia maksusitoumuksen tarvitsijaksi kouluruoan ostoon runsaasti, käsittely viivästyy

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupunki on tarjonnut mahdollisuutta maksusitoumukseen kouluruoan ostoon koronaviruspandemian ajaksi niille etäkoululaisille, joilla maksusitoumukselle on tarvetta.

Maksusitoumusilmoittautumisia kouluruuan ostoon koronaepidemian aikana tuli runsaasti, ja niiden käsittely venyy ainakin pääsiäisen yli.  Maksusitoumukset tehdään takautuvasti 6.4. alkaen. Asiasta tiedotetaan myöhemmin lisää, kaupungilta kerrotaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.