Museotoimenjohtajan virkaan haetaan uudelleen kesällä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Virkaa haki edellisessä haussa kuusi henkilöä, joista neljällä oli kelpoisuus. Heidät kaikki kutsuttiin haastatteluun.

Museotoimenjohtaja Maria Lampinen jää eläkkeelle maaliskuussa, mutta aikoo jatkaa tutkimuksen parissa hankkeissa ja Nelimarkka-Rahasto säätiön kautta. Museotoimenjohtajan sijaisena toimii Soile Haapala, joka on työskennellyt Lampisen sijaisena 2015.

Myös museolehtorin virka on avoinna helmikuun loppuun. Museolehtori Kirsti Ruissalolle myönnettiin ero virasta 31. tammikuuta alkaen.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.