Perusturvalautakunta ostaa sopeuttamissuunnitelman konsulttiyhtiöltä

JÄRVI-POHJANMAAN perusturvalautakunta päätti ostaa Perlacon Oy:ltä asiantuntijapalvelua talouden sopeuttamiseen.

Perlacon Oy on kunta-alan konsulttiyhtiö. Alajärven kaupunki sekä Lappajärven ja Vimpelin kunnat pyysivät tarjousta Järvi-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalveluiden sopeuttamistoimista, joilla voidaan tasapainottaa kuntataloutta. Selvitystyö sisältää kaksi eri kokonaisuutta: sosiaali- ja terveyspalveluiden talous- ja toiminta-analyysin sekä talouden sopeuttamissuunnitelman laatimisen. Perlacon laskuttaa 10 päivää hintaan 12 000 euroa (alv 0 %). Tämän lisäksi maksetaan todelliset matkakustannukset verohallituksen päätöksen mukaisesti.

HYGIENIAHOITAJAN toimi päätettiin kokoaikaistaa. Perusturvassa akuuttiosaston sairaanhoitaja on toiminut hygieniahoitajana puolella työajalla, joten nyt perustetaan erillinen hygieniahoitajan virka. Hygieniahoitaja on keskeinen henkilö infektioiden torjuntatyössä. Hygieniahoitaja toimii turvallisten ja tehokkaiden hoitokäytäntöjen kehittäjänä perusturvan toimipisteissä, potilasneuvojana sekä tartuntatautien yhteyshenkilönä. Henkilöstöjaosto hyväksyi toimen kokoaikaistamisen, jotta ennaltaehkäisevälle työlle saataisiin lisää aikaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.