Ketola ja Haapa-aho punnersivat SM-kultaa

Jani Haapa-aho ja Niku Ketola onnistuivat klassisen penkkipunnerruksen SM-kisoissa.
KLASSISEN penkkipunnerruksen SM-kilpailut käytiin 21.-23.2. Salossa. Alajärveläinen Niku Ketola ja Alajärveltä kotoisin oleva Jani Haapa-aho voittivat kultaa omissa sarjoistaan. Kumpikin edustaa Lapua Ponnistusta.

Ketola kilpaili sarjassa M23 105, tuloksen ollessa 170 kiloa. Tällä hän paransi ennätystään 10 kilolla ja rikkoi EM B-rajan, joka on 165 kiloa. Suomen mestaruus oli hänelle ensimmäinen.

M59- sarjassa kilpaileva Haapa-aho punnersi tuloksen 117,5 kiloa, joka oli myös EM B-raja. Hän teki tuloksen jo ensimmäisellä nostollaan ja yritti 122,5 kilon tulosta siinä onnistumatta. Hänen kilpailuaan hankaloitti flunssa sekä normaalia suurempi painon pudotus omaan sarjaan. Hänelle SM-kulta oli neljäs.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.