• Kalevi Kivipelto on ollut aina aktiivinen liikkuja ja myös kilpaillut paljon.
  • Jaalan SM-kisan taulu kehystettynä. Hirvenhiihdossa ja -juoksussa ammutaan tarkkuutta 200 metriin.
  • Kisareissuilta on monia mukavia muistoja.
  • Hiihto on Kalevi Kivipellon lempilajeja. Hän kilpailee hiihtosuunnistuksessa ja hirvenhiihdossa. Kuva kotialbumista
  • 17-vuotiaiden SM-hopeasta saatu pesäpallolusikka, miesten SM-hopea ja Itä-Länsi -ottelun neula löytyvät Kivipellon kirjahyllystä. A-poikien SM-hopea taisi mennä metallinkeräykseen siivotessa, Kivipelto arveli.

Aktiiviliikkuja nauttii metsän rauhasta

AKTIIVINEN ja liikunnallinen elämäntapa on pitänyt vimpeliläisen Kalevi Kivipellon liikkeellä nuorena saadusta selkävammasta huolimatta. Nyt eläkepäiviään viettävä Kivipelto on toipumassa syyskuussa saamastaan pikkuaivojen infarktista. Iso merkitys hyvinvoinnille on luonnossa liikkumisella, joko koirien tai kompassin kanssa.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: