Vimpeli-seuran kalkinpolttokuvakisan parhaat palkittiin

Vimpeli-seuran puheenjohtaja Jari Takala palkitsi kuvakilpailun voittaneen Tapio Niemen. Kuvat: Markku Lehtola
Vimpeli-seura palkitsi 18. joulukuuta Jäykäntuvalla kalkinpolttotapahtuman yhteydessä järjestetyn valokuvakilpailun parhaat. Ne on julkaistu tuoreessa Vimpeli Joulu -lehdessä.

Kisaan tuli riittävä määrä kuvia, määrän ollessa sellainen, ettei palkintoraadilla ollut vaikeuksia valita parhaita valokuvia, kertoi kisan järjestelyissä ollut Markku Lehtola. –Kisaan osallistuneet kuvat täyttivät kilpailun tavoitteen: luoda visuaalinen kuva Anja ja Esko Mäkelän kalkkiuunin polttamisesta. Valokuvia kalkkiuunilta otettiin satamäärin. Monet kännykällä kuvia ottaneet sanoivat osallistuvansa kisaan, mutta hänellä on “vaan” kännykkäkuva. Ne kävivät aivan hyvin.

Voittajan, vimpeliläisen Tapio Niemen kalkkiuunia ja tähtitaivasta kuvaava otos julkaistiin Vimpelin Joulu -lehden kansikuvana. Kisassa palkittiin myös alajärveläisen Riitta Kantolan ottama kuva polttomies Jouko Mäkelästä ja kalkkiuunista sekä niin ikään alajärveläisen Pekka Viitaniemen kuva palavasta kalkkiuunista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

Digilehti

Isojako 13.9.