Vedon korisnaisille voitot Pyrinnöstä

Amy Griffin palasi Vetoon.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Veto kohtasi Tampereen Pyrinnön 1-divisioonan joukkueen kahdesti loppuviikon aikana. Torstaina Veto voitti Vimpelin liikuntahallilla pelatun ottelun 77-59 (36-33). Lauantaina ViVe vieraili Tampereella voittaen Pyynikillä koriluvuin 91-46 (42-23). Molemmat joukkueet peluuttivat varsin tasaisesta kokoonpanoaan ja peliaikaa kertyi kaikille pelaajille.

Vedon valmentaja Jarkko Havun mukaan harjoituspelit antoivat tärkeää yhteistä pelikokemusta, joka palvelee joukkuetta sarjaan valmistautumisessa.

-Torstaina Pyrintö pelasi erittäin aktiivista puolustusta, mikä oli hyvä herätys meille. Saimme lauantain peliin paremman startin ja pelasimme muutoinkin laadukkaammin niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä, raportoi Havu.

Alkavalla viikolla Veto kohtaa harjoitusottelussa viime kauden pronssijoukkueen, Hyvinkään Pontevan vieraissa.

Teksti: Vedon tiedotus

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.