Ketola punnersi PM-kultaa

Niku Ketolan saalis ensimmäisistä kansainvälisistä kisoistaan oli PM-kulta. Kuva Niku Ketolalta.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Voimanostokisa käytiin 14. syyskuuta Tanskan Videbækissa. Ketolan sarja oli M23 93kg.

–Toisella nostolla tuli kevyesti 147,5 kiloa, joka jäi tuloksekseni. Kulta oli jo varma, joten uskalsin yrittää kauden parasta kolmannella nostollani. Tankoon lastattiin 155 kiloa, joka oli todella lähellä tulla, mutta jäi tällä kertaa.

Kisa oli Ketolan ensimmäinen kansainvälinen kilpailu. –Oli mahtavaa päättää ne kultamitaliin ja Maamme-lauluun omalta osaltani. Hienot kilpailut kokonaisuudessaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.