Hulinaa ja vilskettä

Luka Kuoppa-aho löysi viihdykettä liikuntasalin köysistä, vaikka koululle oli järjestetty oikeaa ohjelmaakin.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

EVIJÄRVEN helluntaiseurakunta järjesti jo perinteeksi muodostuneen, Hulinapäiväksi ristityn lastentapahtuman kirkonkylän ala-asteella lauantaina. Ohjelmassa oli ainakin mönkijäajelua, pomppulinnoja, hius- ja kynsistudio, kasvomaalausta, karkkikätkö, Pimeä seikkailu -tehtävähuone ja koko perheen yhteistä askartelua.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.