Lavettaret sarjaporrasta alemmas

Milla Oravasaaren näyttävät syöksytkään eivät riittäneen pitämään Lavettaria pääsarjassa. Kuva: Samuli Koivusalo

Julkaistu:

Aihe:

LaVe–SiiPe 0–2 (2–5, 0–3)

Siilinjärvi aloitti pelin vahvasti iskemällä kaksi juoksua heti alkuun. LaVe toipui shokkialusta nopeasti. Piritta Kärnä-Jantusen takakenttälyönti karkasi kopparilta ja Ella Mäkelä ehti kotiin. Jutta Herrala kotiutti seuraavasta ajosta Milla Oravasaaren, ja näin oltiin tasatilanteessa. Jakson ratkaissut huono ulkovuoro sattui neljänteen vuoroon, missä vieraat tekivät kolme juoksua.

Lavettaret hallitsi toista jaksoa, mutta vieraat veivät silti sen. Veikoilla oli kahdeksan tuloksetonta kotiutusyritystä. Siilinjärvi puolestaan iski kolme juoksua neljästä mahdollisesta tilanteesta vieläpä kahden palon aikana.

OTTELUN ratkaisuksi muodostui juuri selvä ero kotitaipaleella. Lavettaret saivat kaksi juoksua 13 yrityksestä ja Siipe seitsemän 12:sta. Kotijoukkue vei kärkilyönnit 39–36 ja kolmostilanteet 13–12, mutta niillä ei pääse juhlimaan, jos etenijöitä ei saada kotipesään asti.

Veikkojen tehokkain oli lukkari Aleksandra Latvala, joka onnistui sotkemaan vieraiden sisäpeliä, mutta juoksujen tuloon hänelläkään ei olut eväitä. Kakkosvahti Emmi Vehka-aho touhusi myös palkinnon arvoisesti.

Reijo Kärnä

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.