Lakiksen kuntoportaat saivat nimen

Kuntoportaat ylhäältä päin.
LAKEAHARJUN rinteeseen Lakaniemi–Pokela–Pyhälahti kyläseuran toimesta rakentuneet kuntoportaat saivat nimen viikonlopun venetsialaistapahtumien yhteydessä.

Nimeksi valittu Vaaran askelmat oli Anu Kujalan esitys ja se valittiin lähes 60 ehdotuksesta.

Porrastalkoissa mukana olleita lämmittää kuntoportaiden runsas käyttö. –Ne tulivat selvästi tarpeeseen, sanoi kyläseuran puheenjohtaja Heikki Salmela, joka johtaa rinteen laelle rakentuvan näkötornin kokoonpanotalkoita.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.