Karhu kaatui Vimpelissä

Rauli Ahvenkoski kaatoi karhun Markku Lammin koirien haukkuun. Kuva: Jari Lakaniemi

Julkaistu:

Aihe:

Karhu oli metsästäjille ennalta tuttu tapaus, sillä siitä oli aiempia havaintoja. Illalla se otettiin haukkuun Itäkylästä, mutta jossakin vaiheessa koirat vaihtoivat haukun hirveen, kertoi jahdissa mukana ollut Jari Lakaniemi. Aamulla karhu saatiin jälleen kiinni ja Markku Lammin jämtlannin pystykorva sekä norjan harmaa hirvikoira jatkoivat haukkua. Jahdissa oli mukana kymmenestä kahteen kymmeneen metsästäjää Vimpelistä ja Lappajärveltä.

Itse ampuminen sujui oppikirjan mukaan, ja karhu kaatui Rauli Ahvenkosken laukauksesta. Kaato oli Lammin koirille ensimmäinen.

Tänä vuonna yhteislupa-aluelle oli myönnetty vain yksi karhulupa. 

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.