Järviseutulaisedustusta Ruotsi-ottelussa: ”Kaikki laitetaan likoon, mitä on”

Julkaistu:

Aihe:

Alajärven Ankkureista on valittu Suomea edustamaan Antti Ihamäki 10 000 metrin juoksuun, Mikko Paavola seipääseen ja Eucabeth Kivikangas nuorten maaottelun kuulantyöntöön. Kuortaneen Kuntoa edustava vimpeliläislähtöinen Toni Kuusela osallistuu keihäskisaan.

Mikko Paavola hyppäsi hiljattain Vaasassa ennätyksensä 536. Hän lähtee Ruotsiin innolla, samalla toteutuu pitkäaikainen haave Ruotsi-otteluedustuksesta. –Pääsee hyppäämään kovassa seurassa ja tulee varmasti olemaan hieno kilpailu hienolla stadionilla. Tavoitteena totta kai kerätä Suomelle muiden hyppääjien kanssa seiväskisasta kaikki pisteet mitä on saatavissa.

Se tarkoittaa myös oman ennätystuloksen jahtaamista. –Muutamien lisäsenttien saanti ennätykseen tällä kaudella pitäisi olla vielä täysin realistista.

Hän toivoo, että kelit ja kilpailut jatkuisivat kauden aikana vielä, jolloin tilaisuuksia lisäsenttien saamiseen löytyisi myös Ruotsi-ottelun jälkeen.

Miesten seiväskisa käynnistyy lauantaina kello 18.10.

Myös Kalevan kisoissa pronssia kympillä juossut Ihamäki lähtee kisaan hyvällä mielellä. –Kova on vastus, mutta kaikki laitetaan likoon, mitä on.

Miesten 10 000 metriä juostaan sunnuntaina kello 15.25.

Kivikangas pääsee tositoimiin sunnuntaina kello 10.10 alkaen. Miesten keihäskisaa jännitetään 13.35. Kuuselan lisäksi muut keihäsmiehet ovat Suomen joukkueessa Oliver Helander, IF Raseborg, ja Lassi Etelätalo, Joensuun Kataja.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.