Runkosarjan voitto on Vedolle välitavoite

21-vuotias Ville Takala teki Vedon kanssa kaksivuotisen jatkosopimuksen. Hän on lyönyt viisi ja tuonut 13 juoksua 24 ottelussa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ja mikäs on odotellessa, kun kaikki on valmiina. –Pelaajien suhteen on hyvä tilanne, ja jos mitään isompia takaiskuja ei tule, päästään pelit aloittamaan koko rosterilla. Pelilliset asiat ovat kunnossa, ja tiedetään, millaista peliä halutaan pelata.

Sillä, kuka puolivälierään tulee vastustajaksi, ei ole väliä. –Sarjassa on mukavan tasaista niin kärjessä, keskikohdilla kuin hännilläkin, mikä lisää mielenkiintoa.

Ennen sitä pelataan loppuun runkosarja. Veto kohtaa tällä viikolla Saarikentällä Pattijoen ja Siilinjärven, ja runkosarjan viimeinen ottelu pelataan tiistaina Kankaanpäässä. –Pisteitä tarvitaan ja pelaamme voitosta, että saamme napattua runkosarjan voiton.

Puolivälierät käynnistyvät perjantaina 16. elokuuta.

VIIME viikolla Veto otti voitot Koskenkorvasta 2–1k (4–0, 4–6, 0–0, 3–2, Alajärvestä 0–2 (1–2 , 0–8) ja Kouvolasta 1–2k (2–3, 4–2, 0–0, 1–2). –Olen tyytyväinen, kolme voittoa on hyvä suoritus. Fokus on kärkisijan saavuttamisessa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.