Syväjärvestä Lions Club Kortesjärven uusi presidentti

Julkaistu:

Aihe:

KORTESJÄRVEN Lions Clubin päämies on vaihtunut. Vuonna 1973 perustetussa järjestössä komennon on ottanut Jari Syväjärvi. Uuden presidentin toimikausi alkoi kesäkuussa, jolloin LC Kortesjärven väistyvä presidentti Yli-Rintala järjesti hallituksen vaihtajaiset. Syväjärven mukaan toimikausi on lähtenyt käyntiin järjestön suunnitelmien mukaisesti.

–Meillä on tosi hyvin säilynyt vanha porukka ja olemme saaneet toimintaamme mukaan myös uusia nuoria, mikä on ollut todella positiivinen asia. Meidän alueellamme lionismi toimii vielä erittäin hyvin, Syväjärvi kehuu.

LIONS Club Kortesjärven toimintaan on kuulunut runsaasti perinteisiä aktiviteetteja. Tämän lisäksi toiminnassa ideoidaan jatkuvasti uusia kertaluontoisia lisäaktiviteetteja. Syväjärven mukaan hänen aikakaudellaan järjestön toiminta tullaan pitämään yhtä laadukkaana kuin edellisten presidenttien aikana.

–Pullonpalautusautomaatin varainkeruu nuoriso- ja vanhustyölle on ollut uusin lisäys toimintaan. Tällä hetkellä myös Finsumäen markkinoilla perinteisesti arvottu lato on valmiina kuun lopulla järjestettäville markkinoille ja markkinapäivän illalla järjestetään tanssijaiset perinteiden mukaisesti, Syväjärvi kertoo.

Pullonpalautusautomaatin yhteydessä toteutettavan varainkeruun toimintamalli on varsin yksinkertainen. Rasiaan voi jättää pullonpalautuskuittinsa ja sitä kautta tukea paikallisen LC Kortesjärven toimintaa.

–Käytännössä viime kauden alkuun tuumasimme, että varainhankintaamme täytyy kehittää. Puhelinluetteloiden myynti alkaa jäämään pois muodista, joten pohdimme väkemme kanssa uusia keinoja toiminnan ylläpitämiseen. Näitä pullonkeruulippaita olimme muualla nähneet ja nyt useiden lupaprosessien jälkeen olemme saaneet kuukausi sitten lippaan paikalleen. Kaikki varat käytetään vanhus- ja nuorisotyöhön sekä yleiseen paikalliseen hyväntekeväisyyteen, Yli-Rintala kommentoi.

SYVÄJÄRVI ja Yli-Rintala näkevät LC Kortesjärven aktiivisuuden jatkuvuuden erittäin tärkeänä.

–Jos mietitään esimerkiksi koulujen stipendien jakoa, niin mikäli järjestöämme ei olisi olemassa, voisi olla haasteellista saada toimijan paikalle uutta vastaavanlaista toimintaa harjoittavaa järjestöä. Tämä on mukavaa tekemistä porukalla eli jos on intoa tehdä talkootyötä hyvän asian puolesta, niin erittäin lämpimästi tervetuloa mukaan porukkaamme, Yli-Rintala ilmoittaa.

Yhdistyksen kattojärjestö Lions Club International on maailman suurin palveluklubijärjestö, johon kuuluu 1,4 miljoonaa jäsentä yli kahdestasadasta maasta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.