Järviseudun Sanomilla arvontaa markkinoilla

Julkaistu:

Aihe:

Järviseudun Sanomat kerää Lappajärven markkinoilla alueen kesäasukkaiden yhteystietoja ensi vuonna perustettavaan kesäasukasrekisteriin, jota käytetään kesäkauden tapahtumien tiedotukseen ja markkinointiin sekä kuntien tiedotuskanavana kesäasukkaiden suuntaan.

Tule täyttämään liittymislomake Järviseudun Sanomien toimitukseen ja osallistu arvontaan. Palkintoina muun maussa vapaalippuja pesäpallo-otteluihin ja Lappajärven kesäteatteriin.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.