Järviseudun Sanomilla arvontaa markkinoilla

Järviseudun Sanomilla on avoimet ovet huomenna alkavilla Lappajärven markkinoilla.

Järviseudun Sanomat kerää Lappajärven markkinoilla alueen kesäasukkaiden yhteystietoja ensi vuonna perustettavaan kesäasukasrekisteriin, jota käytetään kesäkauden tapahtumien tiedotukseen ja markkinointiin sekä kuntien tiedotuskanavana kesäasukkaiden suuntaan.

Tule täyttämään liittymislomake Järviseudun Sanomien toimitukseen ja osallistu arvontaan. Palkintoina muun maussa vapaalippuja pesäpallo-otteluihin ja Lappajärven kesäteatteriin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.