Hyvin ruopattu?

Minulla on ollut alusta asti venepaikka Sillankorvan maksullisessa laiturissa, siitä on päässyt liikenteeseen vähävetiselle Evijärvelle. Nyt ruoppauksen jälkeen vene ottaa pohjasta kiinni peruuttaessani pois puomien välistä, myös moottori kolisee pohjaan maksullisella paikalla. Olisiko kunnalla aihetta toimenpiteisiin? Muutkin ovat samaan kohtaan tökkineet moottoreitaan, välikössä on paljon muitakin veneitä. 

Nimerkki “Venepaikka 17”

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.