Kaikki Evijärvi-viikon kuvat

Tyyne Koivukangas hyppäsi pituutta keskiviikkoiltana 26.6. Erkin koitoksen nimi tulee Erkki Pietilältä, joka aikoinaan lahjoitti kiertopalkinnon kylien välisiin urheilukisoihin. Nykyisin kylienvälisiä ei enää ole, mutta nimi säilyy nappulakisojen kesän avauskilpailun nimenä.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvellä vietettiin kesä-heinäkuun vaihteessa “itseään pidempää” Evijärvi-viikkoa. Kahden viikon mittaisen, koko kunnan yhteisen kesäisen tapahtumasikermän ohjelmassa oli muun muassa konsertteja, liikuntaa, taidetta ja historiaa.

Evijärvi-viikko on järjestetty edelliskerran ilmeisesti vuonna 2006. Kunnanjohtaja Teemu Kejosen mielestä henkiin herätetty viikko onnistui hyvin.

–Ilahduttavan monia eri toimijoita oli järjestämässä Evijärvi-viikolle tapahtumia ja toimintaa. Itseään pidemmille Evijärvi-viikoille saatiinkin kokoon monipuolinen ohjelma ja tapahtumia kaikille päiville, hän sanoo.

–Itsekin ehdin osallistua useisiin viikon tapahtumiin ja toivon että Evijärvi-viikko järjestetään myös ensi vuonna.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.