• Metrilakut ovat monille tärkein markkinatuliainen.
  • Hilja Neuvonen (oikealla) sekä Anni Neuvonen järjestivät Rokulipäivillä talutusratsastusta Onni-ponin kanssa. Hilja Neuvosen oma 4H-yritys, OnniPotkii on saanut nimensä hänen poninsa mukaan.
  • Seinäjokelainen Pole and Power -tankotanssi- ja akrobatiakoulun show-ryhmäläisiä esiintyi Rokuliperjantaina Palotorin lavalla. Esityksen jälkeen yleisölle tarjottiin myös mahdollisuutta kokeilla itse tankotanssia.
  • Tänä vuonna Kanadassa järjestetyissä alle 20-vuotiaiden jääkiekon MM-kisoissa Suomen joukkueessa kultaa voittanut Otto Latvala palkittiin Rokulipäivillä urheilijastipendillä. JPK:n edustaja Petri Koskenmäki myös kertoi, että kun Latvala aikoinaan palaa pelaamaan JPK:hon ja lopettaa uransa, tullaan hänen pelipaitansa nostamaan tämän kasvattajaseuran hallin kattoon.

Kuvareportaasi Alajärven Rokulipäiviltä

ROKULIPÄIVIÄ vietettiin Alajärvellä 5.-6. heinäkuuta, jolloin keskusta täyttyi kahden päivän ajaksi markkinamyyjistä ja muusta ohjelmasta. Tässä kuvareportaasi Rokulipäivien tunnelmista.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: