• Paalijärven tanssilavalla avautui senioreille suunnattu kohtaamispaikka. Kuvassa hankkeen SPR:n Länsi-Suomen piirin projektityöntekijä Eija Niemistö sekä SPR Alajärven ystävänvälittäjä Toini Mertaniemi.
  • Korsukuoro esiintyi tapahtuman aluksi. Koskettimia soitti kuoronjohtaja Ismo Pitkänen.

Paalijärvellä avautui kohtaamispaikka ikäihmisille

PAALIJÄRVEN tanssilavalla avautui tiistaina 25. kesäkuuta kohtaamispaikka ikäihmisille. Kohtaamispaikka on osa Suomen punaisen ristin keskustoimiston kolmivuotista (2018-2021) Kohdataan kylillä ja keskuksissa -nimistä ystävätoiminnan kehittämishanketta, jonka päämääriin kuuluu esimerkiksi vapaaehtoisten organisoimien, avoimien ja kynnyksettömien kohtaamispaikkojen luominen senioreille. Paalijärven tapahtumaa olivat järjestämässä SPR Alajärven lisäksi järjestämässä Paalijärven kyläyhdistys sekä Alajärven Paalijärven maamiesseura.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen. Kirjaudu lehden tilaustunnuksilla.

Jaa juttu: