• Minna Tuohisto-Kokon teos Ääretön rakkaus kuvaa sitä, miten vanhempi elää lastensa kautta ja haluaa tehdä kaikkensa heidän eteensä. Taustalla Henry Flinkmanin runo Enemmän.
  • Arki-niminen teos kuvaa arjen oravanpyörää ja sen muoto muistuttaa myös ruisreikäleipää. Toisaalta teos kuvaa arjen myös elävänä ja monipuolisena.

Lasitaidetta syntymästä kuolemaan

NELIMARKKA-MUSEOLLA avautui lauantaina 29. kesäkuuta Minna Tuohisto-Kokon Pala elämää -taidenäyttely. Näyttelyssä on esillä 13 lasimosaiikkiveistosta, jotka kuvaavat ihmiselon vaiheita syntymästä kuolemaan. Lasiteosten lisäksi esillä on myös viime vuonna esikoisrunoteoksensa Muusa, hurtta ja muu väki (2018) julkaisseen Henry Flinkmanin julkaisemattomia runoja, jotka käsittelevät osin samoja aiheita kuin lasitaideteoksetkin, esimerkiksi surua ja kuolemaa.

Artikkelin lukeminen vaatii kirjautumisen.

Jaa juttu: