Jo 1 000 kävijää tutustunut WA-näyttelyyn

KAMEJIMA Toshiko: Unettavan lämpimanä kevätpäivänä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viikon aikana 1000 kävijää on löytänyt tiensä Nelimarkka-museoon. WA-näyttelyn teoksia on esillä myös Villa Väinölässä ja kirjastolla.

Tule sinäkin ihastumaan japanilaisesta taiteesta ja kiehtovan kulttuurin läsnäolosta Alajärvellä, Gorski kehottaa. Näyttely on avoinna 12.6. asti. Avoin yleisöluento ja työpaja järjestetään vielä maanantaina 10. kesäkuuta kello 16. Sen kesto on yhteensä noin 1,5 tuntia. Lapset aikuisen seurassa. Vapaa pääsy.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.