Härmän PowerPark avaa porttinsa

Kuva: PowerPark

Julkaistu:

Aihe:

PowerParkin huvikesä polkaistaan vauhdilla käyntiin huvikauden avajaisissa huhtikuun viimeisenä lauantaina, jolloin puiston lavalle nousee tubettaja Lakko sekä Adi L Hasla. Huvipuisto on avajaispäivänä avoinna kello 11 – 19 ja sinne on vapaa sisäänpääsy.

Uutuutena avataan kesäkuun aikana huvipuistolaite Enterprise. Hittilaitteeseen mahtuu kerralla 40 henkilöä ja se nousee ajon aikana pystyyn.

–Enterprise on perinteinen huvipuistolaite, joka on meiltä vielä puuttunut! On erittäin hienoa, kun saamme täydentää laitetarjontaamme näin legendaarisella laitteella ja vastata samalla asiakkaidemme toiveisiin, hehkuttaa PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma.

Mainos

PowerParkin kesä on täynnä uusia ja myös vanhoja perinteisiä tapahtumia. Juhannusta juhlitaan 21.-22.6., jolloin luvassa on jälleen tasokasta raviurheilua Nordic Kingin tuttuun tyyliin. Keskikesän juhlan kruunaa iltatapahtuma, jossa lavalla nähdään muun muassa keikkatauolta palaava Eppu Normaali sekä Lauri Tähkä.

Elokuussa 9. ja 10. päivä on vuorossa perinteinen Power Truck Show & Rock Night ja PowerPark toimii myös kartingin maailmanmestaruuskilpailujen tapahtumapaikkana 5.-8. syyskuuta. Kisat keräävät paikalle kaikki lajin huiput ja myös tulevat formulakuljettajat. 

Härmässä sijaitsevan huvipuiston saavutettavuus on tänä vuonna parantunut entisestään junayhteyksien laajentuessa ja ensimmäinen juna suuntaa Härmää kohti jo kesäkuun 3. päivä. VR:n kaukojunilla PowerParkiin on vaivatonta myös rannikolta ja ruotsalaisten kävijöiden osuus onkin kasvanut huomattavasti.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.