Mökille murtauduttiin Kortesjärven Änttikankaalla

KORTESJÄRVEN Änttikankaalla on murtauduttu mökkiin.

Omistaja Kirsti Suomela huomasi murron, kun hän kävi mökillään pääsiäislauantaina. Sitä ennen hän oli käynyt siellä viimeksi joulukuun 12. päivä, jolloin kaikki oli kunnossa, eli sen tarkemmin ei ole tiedossa, koska murto on tapahtunut.

–Semmoisen shokin sain, etten muista loppupäivästä mitään. Se on entinen sisältä. Sisältä oli hajotettu kaikki, yläkerran ovet oli särjetty ja kaikki vaatteetkin oli heitelty henkareiltaan pitkin poikin. En tiedä, mitä on haettu.

–Murtautujilla on täytynyt olla voimaa, sillä ulko-ovestakin on hajotettu munalukot ja kaikki.

Suomela kertoo, että asiasta on käynnissä poliisitutkinta, ja että mahdollisia epäiltyjä saattaa olla tiedossa. Hän toivoi myös, että mökin pihan riistakamera olisi tallentanut rikolliset, mutta sitä hän ei ollut päässyt vielä tarkistamaan.

–Jos joku on Kortesjärvellä nähnyt jotakin, pyydän ilmoittamaan, hän vetoaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.