Toimintakulttuurin muutoksesta potkua peleihin

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Viime kaudella Edustuksen valmennuksesta vastannut Ari Särkijärvi jatkaa Huvilan työparina. 

Edustus pyrkii naulaamaan paikkansa III divisioonan lohkonsa kärjessä, B1 tähtää Suomi-sarjan paikkaan. Joukkueet tulevat harjoittelemaan melko pitkälti yhdessä. Harjoitusringissä on 45 pelaajaa.

–Osa siinä vielä tappelee pelipaikasta, on kova kisa pelaajien kesken ja ensi kauden aikanakin tullaan kilpailemaan peliajasta, Huvila totesi.

–Halutaan antaa noille meidän B-junnuille peliaikaa Edustuksessa. Yhtenäinen pelitapa ja peli-identiteetti joukkueissa helpottavat liikkumista joukkueiden välillä.

Huvila peräänkuuluttaa toimintakulttuuria, että asia otetaan tosissaan sekä treeneissä että sen ulkopuolella.

–Jos asiat tehdään suunnitellusti, jokainen pelaaja pystyy kehittymään, myös kokeneemmat pelaajat.

Pelillisesti Huvila toivoo yksilöiden taitoja saatavan esiin, pelirohkeutta, mutta myös kurinalaisuutta sekä vahvaa joukkuehenkeä ja periksiantamattomuutta. Peli perustuu aktiivisuuteen ja kiekon liikuttamiseen koko viisikon yhteistyöllä.

Tavoitteena on vahva, nopea ja kestävä joukkue. Elokuun alusta lähdetään treenaamaan kolme kertaa viikossa. Maalivahtivalmentaja Jouko Laasala on mukana harjoituksissa kerran viikossa. Edustuksen GM on edelleen Petri Koskenmäki, pelaajakoordinaattoreina toimivat Kyösti Viinamäki ja Sami Seppälä ja B-joukkueen johtajana Jari Hämeenniemi.

HUVILA palasi JPK:n riveihin toistamiseen. Hän siirtyi seuran juniorijoukkueeseen Soinin Tiikereistä parikymmentä vuotta sitten. Hänellä on ennalta kokemusta juniorivalmennuksesta, myös jalkapalloilun puolella.

–Mukava nähdä, miten täällä on mennyt asiat eteenpäin: pelataan hallissa, on ammattimaista valmennusosaamista ja täysipäiväinen valmennuspäällikkö, pelaajilla toisenlaiset mahdollisuudet harrastaa kuin silloin oli.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.