• Juha Hämeenniemi, Kyösti Viinamäki ja Marko Kivinen ovat mukana JPK:n junioritoiminnassa.

Juniorivalmennusta isolla porukalla

JPK:n valmennuspäällikkö Jussi Virtasella on koossa iso porukka aikuisia, jotka vastaavat juniorijoukkueiden viikoittaisista treeneistä.

F2 ja F1 -junioreita valmentavat Juha Lassila ja Taneli Luoma, E2 Samu Santala, E1 Kyösti Viinamäki, D2 A Marko Kivinen ja D2 AAA Sami Seppälä, D1 A Pirkka Alahäivälä, D1 AAA Juho Latvala, C1 Arttu Nurminen, B1 ja Edustus-joukkueita Juha Huvila. Vastuuvalmentajien lisäksi mukana on lukuisia muita valmennukseen osallistuvia.

Marko Kivinen vastaa E2-D2 -joukkueiden harjoittelun suunnittelusta ja on lasten mukana jäällä. Ikäryhmät harjoittelevat yhtä aikaa. Jäällä on 30-40 luistelijaa samaan aikaan.

–Periksiantamattomuus ja yhdessä yrittäminen näkyivät 09-joukkueen tekemisissä viikonlopun turnauksessa Jyväskylässä, jossa menestyttiin ihan mukavasti. Kaikki puhalsivat yhteen hiileen, vaikka pelaajien taso vaihtelee, hän kehui.

JPK:n arvot ovatkin avoimuus, kunnioitus, periksiantamattomuus ja yhdessä onnistuminen.

Myös Samu Santala, Tommi Rinta-aho, Aki Hyytinen ja Kyösti Viinamäki ovat mukana näiden joukkueiden valmennusporukassa.

–Vieläkin kaivataan lisää uusia pelaajia mukaan, Viinamäki muistutti.

–Ei ole myöhäistä aloittaa!

JPK:N D2 ja D1 AAA pelaavat Keskimaan alueen ylintä sarjaa, jossa ovat mukana muun muassa JYP, Sport ja Hermes. Sarjat alkavat syyskuun alussa.

–Tosi motivoitunut, hyvin liikkuva, hyvä jengi, kertoi D1-joukkueen uutena vastuuvalmentajana aloittanut Juho Latvala.

Hänellä on takanaan 17 vuoden kiekkotausta eri joukkueissa ykkös- ja kolmosdivarissa ja viimeksi Edustusjoukkueessa toissatalvena.

C1-joukkueessa on pelaajia usealta paikkakunnalta, kertoi Arttu Nurminen. Joukkueen sarja on vielä auki, mutta tavoitteena on paikka Suomi-sarjassa.

–Meillä on hyvänkokoinen ryhmä siinä, 16 pelaajaa, totesi joukkueen valmennuksessa mukana oleva Ari Niemenaho.

Jaa juttu: