Sotainvalideille sittenkin avustusta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Kunnanhallitus jakoi avustuksiin varaamansa 24 400 euron määrärahan helmikuussa. Sotainvalidien Veljesliiton osaston hakemus oli jätetty epähuomiossa marraskuussa Järvi-Pohjanmaan perusturvalautakunnalle, joka ei myöntänyt avustusta. Yhdistys toivoi 3 000 euroa kotiavustajan palkkamenoihin ja kotona asuvien jäsentensä kotona selviämisen tukemiseen.

Kunnanhallitus myös päätti, että kunta osallistuu ympäristöministeriön avustushakuun, jonka myönteisellä päätöksellä kunta hankkisi sähköauton yhteiskäyttöön.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.