Epäselvä kuolemantapaus Kauhavalla

Pohjanmaan poliisi tutkii epäselvää kuolemantapausta, joka tuli ilmi tiistai aamupäivällä Kauhavalla.

Yksityisasunnosta löytyi menehtyneenä paikkakuntalainen keski-ikäinen mies. Tapahtumapaikalta poliisi on ottanut kiinni yhden henkilön. Paikalta oli poistunut myös toinen mies, jonka poliisi on tavoittanut. Heidän osuuttaan kuolemantapaukseen selvitetään. Poliisi jatkaa asian tutkintaa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.