Terveyskeskuksen saneeraus etenee

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

–Keittiön kaikki seinä-, lattia-, ja sisäkattorakenteet uusittiin. Tiskauslinjaston paikka muutettiin ja laajennettiin.  Koko keittiön ilmastointi-, sähkö- ja LV-järjestelmät uusittiin vastaamaan tämän hetken säännöksiä ja tarpeita.

Viime vuoden talousarviossa 2018 oli varauduttu kalusteiden hankintaan 200 000 eurolla. 

–Tarkemmat rakennus- ja laitekustannukset selviävät kevään 2019 aikana. 

Terveyskeskuksessa valmistetaan päivittäin noin 475 ateriaa. Tällä hetkellä niistä 87 on aamupaloja, lounaita keskimäärin 230, joista kotipalveluaterioita 75, päivällisiä 96 ja iltapaloja 87. Valmistuskeittiön asiakkaina ovat akuuttiosasto, Kultakämmen, päiväkeskus, Toimintakeskus, Sateenkaari, Kaupinkartano, ateriapalveluasiakkaat ja henkilökunta.

TERVEYSKESKUKSEN saneeraus etenee vanhan ensiavun tilojen muutostöillä. Tiloihin saneerataan vastaanottotiloja lääkäreille ja hoitajille. Vanhan osan yhdyskäytävä puretaan kevään aikana ja Alvar Aallon suunnitteleman vanhan sairaalan tilapäinen käyttö päättyy tämän vuoden aikana. Sieltä henkilöstö siirtyy terveyskeskuksen saneerattuihin tiloihin.

Kesän aikana aloitetaan terveyskeskuksen ulkopuolen julkisivujen korjaustyöt, muun muassa betoniset seinäelementit soodapuhalletaan ja osa peltisistä listoituksia uusitaan.  

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.