Rehtorien haut etenevät Alajärvellä

Julkaistu:

Aihe:

Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtorin virka täytetään määräaikaisena 1.5.2019-31.7.2020. Sivistyslautakunta myönsi  tammikuussa Aulis Hautamäelle eron kansalaisopiston rehtorin virasta 1.5.2019 alkaen. Avoinna ollutta sijaisuutta haki määräaikaan mennessä yhdeksän, joista seitsemällä oli kelpoisuus virkaan. Sivistyslautakunta on haastatellut hakijoista KM Leila Kyngäs-Teeriniemen, FM Maria Neulaniemen, FL Sari-Maarit Peltolan ja KM Titta Väänäsen. Esitys valittavasta henkilöstä tehdään seuraavaan sivistyslautakunnan kokoukseen.

Musiikkiopiston rehtorin virka on haettavana 1. huhtikuuta kello 15 saakka.

–Kelpoisia hakijoita on tullut, ja uskon, että heitä tulee määräaikaan mennessä vielä lisää, kertoi sivistystoimenjohtaja Esa Kaunisto.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.