Tamminen veti jäähalliin ennätysyleisön

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vaikka JPK kärsikin 3–6 tappion KOOVEE:tä vastaan, tuli päivästä silti pelaajille ikimuistoinen. Tamminen piti ennen peliä joukkueelle luennon, jossa puhui paitsi kiekkoa, myös elämästä muutenkin, ja ottelun aikana hän oli joukkueen pelaaja-aitiossa valmennuksen tukena.

D1-ikäisten korkeinta kansallista sarjaa (D1AAA) pelannut joukkue on JPK:n hallituksen puheenjohtaja Petri Koskenmäen mukaan kilpailullisella menestyksellä arvioituna menestyksekkäin JPK:n tähänastisista joukkueista.

–He ovat pelanneet Suomen parhaiden seurojen joukkueita vastaan ja pärjänneet ihan hyvin. Tämä tappio oli kauden suurin. Esimerkiksi sarjakärki Ilvestä vastaan he olivat ottelussa niskan päällä ja hävisivät lopulta niukasti 1–2, ja voittivat Tapparan kotona.

Isojen seurojen joukossa JPK on lilliputti, kuvailee Koskenmäki.

–Harrastajamäärät ovat ihan eri luokkaa.

JPK:n 05-joukkue hajoaa kauden jälkeen. Pelaajat jatkavat jääkiekon parissa, mutta osa suuntaa SM-sarjaan, osa siirtyy JPK:n C-junioreihin ja tytöt pelaavat saman sarjan uudestaan 06-ikäisten kanssa.

–Valmentaja Marko Kantanen vetää jatkossa tehoryhmää, jossa eri joukkueissa pelaaville pystytään tarjoamaan tehoharjoittelua omien joukkuetreenien lisäksi.

Uusia, hyviä ikäluokkia on tulossa. 06-08 syntyneissä on lahjakkaita ja innokkaita nuoria kiekkoilijoita.

–Nähtäväksi jää, mikä on motivaatio ja halu.

Koskenmäki nostaa esille myös JPK:n harrastekiekkoilijat.

–Ilman heitä toimintamme olisi paljon köyhempää. Harrastepelaajat ovat yhtä tärkeitä seuralle kuin kilpapelaajatkin, vaikka heistä ei isoja otsikoita revitäkään. Toiminnan pääpaino on siellä, mutta pystymme tuottamaan huippuja siinä sivussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.