Intervalliosaston remontille kunnanhallituksen siunaus

Eilen kokoontunut Vimpelin kunnanhallitus teki päätöksiä sisäilmaongelmista kärsineen Intervalliosaston tulevaisuuden suhteen.

Kunnanhallitus päätti, että tekninen toimi saa valtuudet aloittaa kiinteistön korjauksen välittömästi. Vakuutusyhtiöltä päätettiin hakea korvausta kiinteistöstä ja keskeytysvakuutuksesta väistön palvelutuotannolle aiheutuneista kustannuksista. Osasto on muutti sisäilmaongelmia pakoon entisiin Järviseudun Sairaalan tiloihin ja väistö jatkuu ainakin kesään saakka.

Kustannusten osalta asia viedään määräraha-asiana huhtikuun kunnanvaltuuston kokoukseen. Kunta tekee kiinteistön edellisessä remontissa aiheutuneesta kosteusongelmasta vahingonkorvausvaatimuksen YIT:lle ja etenee tarvittaessa asian kanssa oikeudelliseen ratkaisuun saakka.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.