Kortesjärven vuoden ensimmäinen vauva

Kortesjärven Lions Clubin Jukka Yli-Rintala ja Jarkko Mattila huomioivat jokavuotiseen tapaan vuoden ensimmäisen kortesjärveläisvauvan pienellä pesämunalla. Sari ja Sami Mattilan kolmas lapsi Oiva Erkki syntyi 31. tammikuuta. Kuva: Henri Ruuska

Kortesjärven Lions Clubin Jukka Yli-Rintala ja Jarkko Mattila huomioivat jokavuotiseen tapaan vuoden ensimmäisen kortesjärveläisvauvan pienellä pesämunalla. Sari ja Sami Mattilan kolmas lapsi Oiva Erkki syntyi 31. tammikuuta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.