Treenattiin kuin Holmenkollenille

Kukkolan molemmat miesjoukkueet ehtivät jo julistautua voittajiksi, mutta jäivät lopulta yli minuutin päähän ”ihanneajasta.” Kuvassa Arto Mattila, Eero Hautala, Risto Nevamäki, Jarkko Mattila, Jorma Mäki ja Hannu Antintupa.

Julkaistu:

Aihe:

KITKALLA kisailtiin torstaina maa- ja kotitalousseurojen välisessä viestihiihdossa. Leikkimielinen kisa järjestetään joka vuosi. Joukkueita on suurin piirtein joka kyläkunnasta.

–Monet tulevat ihan kylmiltään. Eivät ole laittaneet tänä vuonna suksia jalkaan ennen tätä kisaa, kertoi Anna Rantala. –Mutta sitten on myös meitä, jotka olemme treenanneet koko talven melkein kuin Holmenkollenille.

Kilpailua ei voita nopein joukkue, vaan se, kuka osuu lähemmäksi ”ihanneaikaa.” Ongelmana tosin oli, että mielivaltaisesti valittu ihanneaika paljastettiin kilpailijoille vasta kilpailun jälkeen.

–Meidän Frida on kiertänyt lenkin viiteen minuuttiin, joten miehet 3 minuuttia, naiset neljä minuuttia, kertoi Rantala. –Näin yksinkertaisesti laskettuna.

Sitä lähimmäksi osui sekä naisista että miehistä Ylikosken maamiesseura, jota Rantala itse myös edusti.

Kortesjärven maa- ja kotitalousseurojen välinen viestihiihto Kitkalla 14.3., tulokset:

Ihanneaika naisjoukkueilla 12 min:

1) Ylikoski, 11.40 (Tarja Lehto, Anna Rantala, Anne Rantala), 2) Purmojärvi II, 11.34 (Jaana Tyynismaa, Maarit Vesterbacka, Sonja Vesterbacka), 3) Markin kyläseura, 12.40 (Tarja Roos, Susanna Kärkkäinen, Pirjo Pirttinen), 4) Purmojärvi I, 11.05 (Leena Hautamäki, Anne Kontiainen, Raija-Liisa Hakala), 5) Kukkola I, 10.52 (Sari Antintupa, Marjo Kukkola, Sini Karjalainen), 6) Kukkola II, 10.45 (Aliisa Kokkila, Päivi Bergbacka, Teija Hautala).

Ihanneaika miesjoukkueilla 9 min:

1) Ylikoski, 9.38 (Joonas Salo, Tuomas Salo, Veli-Pekka Lehto), 2) Purmojärvi I, 9.57 (Keijo Hautamäki, Pentti Takala, Antti Hakala), 3) Kukkola II, 10.14 (Arto Mattila, Eero Hautala, Risto Nevamäki), 4) Kukkola I, 10.15 (Jarkko Mattila, Jorma Mäki, Hannu Antintupa), 5) Isomäki 10.59, (Jaakko Isomäki, Mikko Mäkelä, Tuomas Saarijärvi), 6) Purmojärvi II, 11.14 (Jarkko Vesterbacka, Mikko Mäkitalo, Mikko Hautamäki).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.