Yhdessäoloa talvitempauksessa

Meea, Miia ja Senni Katajamäki laskivat mäkeä Talvitempauksessa.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Oili Kauniston pihapiirissä laskettiin mäkeä, laulettiin rati-riti-rallaa ja vaihdettiin kuulumisia. Lopuksi nautittiin Martti Kauniston paistamasta makkarasta, mehusta sekä kahvista.

–Perhepäivähoidon vastaava ohjaaja ehdotti tapahtuman järjestämistä, ja Alajärvellekin on tulossa samanlainen, Oili Kaunisto kertoi.

–Minulle sopisi, että tästä tulisi perinne. Tykkäisin.

IHANA tapahtuma, totesi Miia Katajamäki. Hänen 2-vuotias tyttärensä Senni on Kaunistolla hoidossa. Hän piti tapahtuman ideaa hyvänä.

–Perhepäivähoitajia on vähän, ja on hyvä, että tutustumme toisiimme paremmin hoitajien kanssa sekä vanhempien kesken.

–Arkemme on hektistä, ja mäen laskuun on viime aikoina ehditty harvoin. On mahtavaa, että lapset hoitopäivän aikana käyvät Oilin kanssa laskemassa mäkeä ja ulkoilevat paljon.

Oili Kaunisto totesi, etteivät lapset kyllästy mäenlaskuun.

–Latukin oli tähän pellolle tehty ihan varta vasten, mutta nyt sille ei juuri tullut käyttöä. Lasten kanssa hyödynnämme sitä kyllä päivisin.

Vimpelissä perhepäivähoitajina työskentelevät Kauniston lisäksi Marketta Kamppila ja Sirpa Anttila. Yhteensä kolmella hoitajalla on viitisentoista lasta kerrallaan kirjoilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.