Tonttikampanja valtuuston hyväksyttäväksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KAUPUNGINHALLITUS päätti kokouksessaan maanantaina esittää kaupunginvaltuustolle kaupungin omistamien omakotitalotonttien uudelleenhinnoittelua. Kampanja-aikana 2.5.2019–18.12.2020 Alajärven kaupungin myynnissä olevia omakotitontteja myydään euron kappalehintaan yksityisille ja yrityksille. Hinnan ehtona on, että rakennuslupa tulee olla vireillä viimeistään ensi vuoden kuluessa ja rakentaminen aloittaa vuoden kuluessa tontin kauppakirjan allekirjoituspäivästä. Kampanjassa myydään yksi tontti rakentajaa kohti ja tonttien edelleen luovutus rakentamattomana on kielletty.

KAUPUNKI on solminut yhteistyösopimuksia paikkakuntalaisten urheilijoiden kanssa. Tänä vuonna yleishallinnon harkinnanvaraisia avustuksia saavat keihäänheittäjä Ari Mannio 2 500, keihäänheittäjä Janette Lepistö 1 500, ralliautoilija Ville Hautamäki 2 500, MM-kultaa jääkiekossa voittanut Otto Latvala 5 000, Alajärven Ankkurit 12 500, JPK 6 000 ja Alajärven Yrittäjien Rokulipäivät 1 200 euroa. Lehtimäen opiston vapaa-ajan toimintoja tuetaan 10 000, Alajärven Sotaveteraaneja 9 000, Eläkeliiton Alajärven Yhdistyksen 40-vuotisjuhlaa 200 ja Alajärven Tassutiimiä 3 500 eurolla.

Aaltoa ja Aarioita-festivaalille myönnettiin 5 000 euron avustus, vastineena kaupunki saa näkyvyyttä tapahtuman esitteessä ja verkkosivuilla.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.