Puulaaki päättyi tasalukemiin

Finaalijoukkueet poseerasivat. Kuva: Suvi Nieminen

Julkaistu:

Aihe:

Jääkiekkopuulaaki saatiin lauantaina päätökseen Kortesjärvellä, kun finaalissa asettuivat vastakkain HC Sivuluisu ja KJV Kings. Ottelu päättyi lopulta tasalukemiin 6–6 (1–0, 1–3, 4–3).

Sivuluisussa pelasivat maalivahti Ville Nieminen, Mikko Huhdanpää, Matias Salo, Jussi Tuomaala, Jani Roos, Henri Rintala, Esa Saarijärvi ja Olli Saarijärvi. KJV Kingsin muodostivat maalivahti Risto Syväjärvi, Matti Huhtaluhta, Jani Lindholm, Niko Erkinheimo, Niko Vainionpää, Juha Laituri, Eetu Pitkäjärvi, Aaro Mattila ja Jouni Mattila.

Henri Rintala teki viisi Sivuluisun kuudesta maalista ja Jussi Tuomaala yhden. KJV Kingsistä onnistui kahdesti Eetu Pitkäjärvi ja kerran Juha Laituri, Aaro Mattila, Niko Vainionpää ja Matti Huhtaluhta.

Kokenut erotuomari Jukka Kielinen piti järjestyksen ja kurin kentällä. 

–Päivän finaali keräsi hienosti yleisöä, KJV:n Jouni Mattila sanoi. –Tapahtumana puulaaki oli pelaajien mielestä onnistunut, ja ulkojäällä pelattu ottelu tuo aina oman mukavan lisämausteen peliin. Ensi vuonna tapahtuma jatkuu yhteistyönä Pub Sivuluisun kanssa. Jääkiekko kiinnostaa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.