Jo 25. valehtelun SM-kisat maaliskuun lopussa

Julkaistu:

Aihe:

TARINANKERTOJAT saavat mitellä jälleen osaamistaan lööperin puhumisessa Kortesjärven Ylikylän nuorisoseuralla maaliskuun lopussa. Jo 25. kerran järjestettävät valehtelun SM-kisat ovat 30. maaliskuuta kello 19.

Nuorisoseuran puheenjohtaja Joonas Autio ei valehtele kertoessaan, että ensimmäiset ilmoittautumiset otettiin vastaan heti edellisten kisojen päätyttyä.

–Joka vuosi entistä aiemmin tulee ensimmäiset ilmoittautumiset. Tämän vuoden kisoihin mahtuu silti vielä hyvin mukaan.

Mainos

Mestaruuskisoissa on joka vuosi ollut vaihtuva tuomaristo.

–Tänä vuonna säästelemme tuomariston paljastamista lähemmäksi tapahtumaa, Autio paljastaa.

Valehtelun SM-kisat on leikkimielinen tapahtuma, jonka tarkoituksena on ylläpitää perinteistä tarinankerrontaperinnettä. Kisailijoiden esitys ei saa loukata ketään, eikä se saa olla entuudestaan esitetty tarina. Esityksen kesto on korkeintaan seitsemän minuuttia, joka muuten on valehtelijan luku.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.