JPK jatkaa semifinaaleihin

Jussi Turja kuuluu JPK:n konkariosastoon ja oli mies paikallaan puolivälieräpeleissä: maali ja kaksi syöttöpistettä. Arkistokuva.

Julkaistu:

Ensimmäinen tiukan ja tasaisen ottelusarjan peleistä päättyi Uusikaarlepyyssä kotijoukkueen voittoon 5–0. Petri Koskenmäen mukaan peli oli tasaisempi kuin numeroista voisi päätellä, ja vierasjoukkueen pelaamista häiritsi tuomarointi, jossa ei ollut säännönmukaisuutta. JPK kärsi 34 rangaistusminuuttia, kun Muikille vihellettiin vain kahdeksan.

–Vastustaja hyödynsi maalipaikkansa, mutta pelin jälkeen tiesimme, että pystymme voittamaan.

Perjantain kotiottelussa JPK paransi otteitaan ja nousi 4–3 (3–1, 1–0, 0–2) voittoon. JPK:n maaleista vastasivat Valtteri Viitasaari (Mitja Mäntyniemi, Jussi Turja), Veeti Hämeenniemi (Aatu Saikkonen), Sampo Peura (Onni Haanpää, Kyösti Viinamäki) sekä Turja (Mäntyniemi, Viitasaari). Ottelua seurasi 140 katsojaa.

–Pikkuisen ote herpaantui kolmannessa erässä, ja lopussa sai vielä pelata tosissaan. Pelaajilla oli asenne, että voitto otetaan.

Sunnuntaina vieraissa pelatussa ratkaisevassa ottelussa JPK oli kovempi 1–3 (0–1, 0-1, 1–1). Kuntoisuuslomalla armeijasta ollut Oskari Koskenmäki laukoi Turjan syötöstä johtomaalin ja Tuomas Koivuranta rokotti kotijoukkuetta Peuran avustuksella. Kolmannessa erässä Muik kavensi ylivoimalla, mutta Koskenmäki viimeisteli lukemat JPK:lle Lauri Männistön syötöstä.

OTTELUN ja koko ottelusarjan kingi löytyi JPK:n tolppien välistä, Jesse Laasala pelasi kolme hyvää ottelua, totesi Koskenmäki. Laasala teki pelissä 51 torjuntaa, kun Muikin vahti joutui töihin vain 31 kertaa.

Mainos

–Puolustus kyllä avitti, paljon tuli laukauksia kaukaa ja vaikeista paikoista. Erikoiskehut keskiviikkona kokoonpanoon ensimmäistä kertaa nostetuille C-junnuille (Onni Haanpää, Tommi Härkönen, Arttu Miettinen ja Aapo Miettinen). Pojat pääsivät kovimpaan mahdolliseen paikkaan, mutta kenenkään päätä ei huimannut eikä lapa tärissyt.

Nuorten nousua miesten sarjaan avitti seuran valmennuksen yhtenäinen linja.

–He olivat ratkaisevia pelaajia, loppulaskuissa meillä taisi olla laajempi rosteri ja pystyimme pitämään enemmän vauhtia, vaikka koko kauden ajan on kärsitty pelaajapulasta.

KESKIVIIKKONA semifinaalisarja käynnistyy Seinäjoella, missä on vastassa Kiekko-Veljien kova kokoonpano. Toinen ottelu on lauantaina Alajärvellä ja mahdollinen kolmas sunnuntaina vieraissa. SKV oli runkosarjan kakkonen sarjanoususta pelaavan Kraftin jälkeen.

–He tulivat omasta halustaan kakkosdivarista viime kauden jälkeen, siellä on kakkossarjan tasoisia pelaajia. Pyrimme haastamaan ja kiusaamaan heitä parhaamme mukaan.

Toinen semifinaalipari on Pietarsaaren Los Bombers ja Karstulan Kiva.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.