Yhdeksän haki Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston rehtoriksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Virka täytetään ajalla 1.5.2019 – 31.7.2020. Sitä hakivat Haapa-aho Annukka, sosionomi (ylempi AMK), Alajärvi, Pesonen Tuomo, FM, Kärsämäki, Neulaniemi Maria , FM, Mustasaari, Peltola Sari-Maarit, FL, Jyväskylä, Mäki-Ettola-Mustonen Hannele, Käsi-ja taideteollisuusalan ammattiopettaja, Kauhajoki, Väänänen Titta, KM, Alajärvi, Kynnäs-Teeriniemi Leila, KM, Taivalkoski, Tupila Johanna, KM, Ilmajoki ja Vähä-Antila-Nieminen Jaana, KM, Hämeenlinna.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.