• Kirppisralli järjestetään heinäkuussa Alajärvellä.

Kirppisralli starttaa heinäkuussa

Viime vuonna Kirppisrallissa oli mukana 74 myyntipaikkaa ja tänä vuonna listoille pääsee sata kohdetta.

Alajärven Kirppisralli järjestetään kaksipäiväisenä tapahtumana 20. ja 21.heinäkuuta, jolloin rallikansa ehtii kiertää entistä paremmin haluamissaan kohteissa. Uutta ja toivottua tämän vuoden tapahtumassa on lisäksi se, että ilmoittautua voi mistä tahansa Alajärven kylästä.

–Myyjän ei kannata laittaa myyntipaikkaa pystyyn yksin, vaan vähintään yhden naapurin, kaverin tai perheenjäsenen kanssa, jolloin toinen pääsee välillä kierrokselle ja myyntipaikan maksun voi jakaa useamman kesken, Kirppisrallin järjestävät Miia Saukko ja Roosa Linnanmäki vinkkaavat.

Tänä vuonna rallikansalaista ohjaa Google Maps-kartta reittiohjeineen. Lisäksi paikkojen osoitteet listataan helposti tulostettavaan muotoon, jolloin ne voi naputtaa vaikka auton navigaattoriin. Myyntipaikkojen ilmoittautumisia otetaan vastaan maanantaina 11.3. alkaen, tarkempia ohjeita saat Facebookin Kirppisrallimyyjät Alajärvi -ryhmästä.

Jaa juttu: