Satumaa- ja tangoseniori -laulukilpailujen esikarsinnat Hotelli Kivitipussa

Julkaistu:

Aihe:

Suomalaisen tangon Satumaa ry:n järjestämässä Satumaa-laulukilpailussa on kaksi sarjaa: tangojuniori-sarjassa (8-12 v.) lauletaan lasten lauluja ja iskelmiä ja tangonuori-sarjassa (14-17 v.) tangoja ja iskelmiä. 13-vuotias saa valita kummassa sarjassa hän haluaa laulaa.

Satumaa-laulukilpailu on perhetapahtuma, jossa tuomarit antavat laulajille rakentavaa ja kannustavaa palautetta. Tuomarit myös valitsevat semifinaaliin laulajat. Koska esikarsinta äänitetään, voi jatkopaikka tulla myös äänitteen perusteella.

Tangoseniori-laulukilpailu viettää 10-vuotisjuhlavuottaan. Juhlavuoden kunniaksi laulukilpailussa on 45+-sarjan lisäksi myös sarja 65+. Tangoseniori-laulukilpailu edistää mahdollisuuksia edistyä omalla laulu-urallaan. Monelle laulukilpailu on mukava tapa näyttää tango-osaamistaan.

Mainos

Laulukilpailujen esikarsinnat pidetään Hotelli Kivitipussa lauantaina 16.3.2019

Esikarsintapaikat, ilmoittautuminen ja laulut löytyvät sivustolta: www.suomalaisentangonsatumaa.fi

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.