SC Alajärvi jatkaa ensi kaudella kolmosdivarissa

Julkaistu:

Aihe:

Pohjanmaan lohkon kärjessä oli tasaista: SPV II vei runkosarjan voiton 29 pisteellä, Jeppis kiilasi toiseksi 28 pisteellä ja SC Alajärvi keräsi 27 pistettä. Viikonloppuna Nurmon Qmax Arenalla pelatussa turnauksessa SC Alajärven 2–8 tappio Jeppis FBC:lle maksoi joukkueelle Pohjanmaan lohkon toisen sijan ja samalla pääsyn jatkopeleihin, joiden panoksena on nousu kakkoseen. Jalaksen Alajärvi voitti 5–3.

–Kausi ratkesi viimeisessä turnauksessa, kaksi peliä olisi pitänyt voittaa, totesi ykköskentässä pelannut ja Jalasta vastaan maalin viimeistellyt Kalle Yli-Kesäniemi.

VAIKKA joukkue on kärsinyt kevään aikana loukkaantumisista, ei niillä hänen mukaansa ole ollut isompaa merkitystä tulokseen.

–Meillä on ollut iso pelaajarinki, C-junioreista on ajettu lupaavia pelaajia sisään ja he ovat kyllä lunastaneet paikkansa.

Yli-Kesäniemi on kaikesta huolimatta tyytyväinen kauteen.

–Kun viime kaudella pelattiin karsintoihin joutumista vastaan, nyt pelattiin noususta ylempään sarjaan. Seurassa on nähty paljon isoja muutoksia parempaan päin. Kun tilannetta viimeisen turnauksen jälkeen käytiin läpi, totesimme, että ensi kauden jälkeen olemme paljon valmiimpia kakkosdivariin.

Koska harjoitusrinki on laaja, ja pelaajilla on pelihaluja, pohditaan SC Alajärvessä toisen miesten joukkueen kokoamista. Vaihtoehtoina ovat joko se tai C-junioreiden sarjajoukkue.

–Seura haluaa tarjota pelimahdollisuuksia pelaajilleen. Kun halutaan kilpailukykyinen joukkue taistelemaan sarjanoususta, kaikki eivät saa tarpeeksi peliaikaa. Jos meillä olisi toinen joukkue vitosdivarissa, uskon, että moni haluaisi pelata molemmissa joukkueissa.

SALIBANDYN pariin saadaan Alajärvellä uutta verta sekä junioreissa että aikuisissa.

–Laji on helppo aloittaa, ja sen pariin on helppo palata.

Joukkueen treenit jatkuvat vielä, vaikka pelit on tältä kaudelta pelattu.

–Kevään aikana hyödynnämme varmasti Soinia ja Vimpeliä, missä saa harjoitella isolla kentällä. Ensi kaudella pääsemme uuteen monitoimihalliin ja tavoitteena on saada sinne kotiturnaus.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.