Posti haluaa hoitaa lehtien jakelun hyvin

Päätoimittaja Juho Kuorikoski kirjoitti 19. helmikuuta Postin hoitamasta Järviseudun Sanomien jakelusta.

Olemme täysin samaa mieltä hänen kanssaan siitä, että te tilaajat olette todella tärkeitä. Te olette tärkeitä myös meille postilaisille. Olemme erittäin pahoillamme, että palvelumme laatu ei ole aina ollut kohdallaan.

Meidän tehtävämme on nyt aiempaa tarkemmin selvittää, miten voimme ohjata lehtien kulkua alusta loppuun, painotalosta teille koteihin, ilman harmeja. Selvitämme tilannetta paraikaa yhteistyökumppaneidemme kanssa ja teemme kaikkemme, että jakelu sujuu jatkossa moitteetta. 

Toivotan hyviä lukuhetkiä!

Kimmo Kauranen, Postin Lehtipalvelut

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.