Hyvinvointikeskus valmiiksi vuonna 2022

Julkaistu:

Aihe:

Päätökset tehdään kaupunginhallituksessa 11. maaliskuuta, ja valtuustossa 18. maaliskuuta. Yhtiön nimiin tehdään esisopimukset palvelujen tuottajien kanssa, ja yhtiö hankkii tontin hyvinvointikeskusta varten.

Helmikuun aikana on varmistunut, että Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa on valmis myymään noin puolet Kauhavan kaupungilta vuonna 2015 ostamastaan tontista sisääntulotien varrella. S-Marketin ja ABC-liikenneaseman maanrakennustyöt ovat jo alkaneet tontilla, ja rakennus valmistuu syksyllä 2019.

Tontin pohjoisosan pinta-ala on noin 4 500 neliömetriä, ja se ostetaan samalla hinnalla kuin myytiin eli 5,50 euroa per neliömetri. Kauppa tehdään uuden yhtiön lukuun kevään aikana. Hankkeen perustamistoimet hoitava yhtiö myydään rakennuttajalle kuluvan vuoden aikana. Rakentaminen pyritään aloittamaan vuoden 2020 alussa, ja uuden hyvinvointikeskuksen on tarkoitus valmistua 2022.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.