KJV:lle piirinmestaruushiihdoista seitsemän mitalia

Julkaistu:

Aihe:

Etelä-Pohjanmaan piirinmestaruushiihdot järjestettiin tänä vuonna Vähässäkyrössä 16.–17.2. KJV:n hiihtäjillä mono oli syönnillään sekä henkilökohtaisilla matkoilla lauantaina että pariviesteissä sunnuntaina.

Lauantaina Kalle Huhdankoski hiihti hopeaa M10-sarjassa. Mika Kärkkäinen taisteli piirinmestaruudesta M14-sarjassa, mutta voitto jäi harmillisesti vain neljän sekunnin päähän. Mika sai kaulaansa hopeamitalin. Neea Rintala hiihti pronssia N18-sarjassa.

Sunnuntain pariviestissä KJV:n hiihtäjät onnistuivat tekemään huippusuorituksia hyvän yhteishengen ja railakkaan kannustuksen saattelemina. Elli Äyrä ja Neea Saari avasivat KJV:n mitalitilin hiihdettyään hopeaa N8-sarjassa. M12-sarjan pojat Kalle Huhdankoski ja Johannes Syrjälä hiihtivät kaikkien yllätykseksi pronssia “isojen poikien sarjassa”. Eveliina Syrjälä ja Aida Koivisto saivat kaulaansa pronssimitalit N14-sarjassa. Mika Kärkkäinen ja Jussi Hantula olivat mukana M14-sarjan voittokamppailussa. He saivat lopulta kotiin tuomisiksi hopeiset mitalit.

KJV

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.