Päättäjän arvomaailmalla on merkitystä!

Kansasta on tehty nylkemisen kohde ja muun muassa populistiset perussuomalaiset nostavat jälleen päätään ja esittävät lapsellisen yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin asioihin.

Järviseudulla ja koko Suomessa on viime vuodet käyty keskustelua ja tehty päätöksiä vanhusten palvelujen järjestämisestä, ikävän usein ulkoistaen.

Attendo Oy:n pyrkimys on ollut läänittää itselleen koko Järviseutu, ostaen sote- kiinteistöt itselleen ja saattaen kunnat näin sanelunsa alle.

Evijärvellä tämä ei onnistunut, vaikka valtapuolue keskusta ajoi asiaa kunnan virkamiesjohdon avustuksella, kuin ”käärmettä pyssyyn”.

Suhtauduin Antinrinteen myyntiin ja Attendon pyrkimyksiin alusta asti jyrkän kielteisesti. Äänestin ja toimin sote-kiinteistökauppaa vastaan.

On selvää, että kansainvälinen pääomasijoittaja ei tule kuntaan jakamaan rahojaan, vaan kuppaamaan kuntataloutta. Attendon edustaja kävi kertomassa valtuutetuille yrityksen toiminnasta. En uskonut edustajan puhetta ja kerroinkin sen tilaisuudessa. Karmea totuus on nyt paljastunut.

En hämmästele, että Attendoa ajettiin määräävään markkina-asemaan ja vaikka vielä muuta jo sovittua paljastuisi. Valtuuston 17. joulukuuta 2018 pöytäkirjaan eriävän mielipiteensä jättäneet Terhi Kultalahti ja Jari Anttikoski ovat kuntalaisille selvityksen velkaa. Attendo pyrki määräävään markkina-asemaan ja mahdollisuuteen toteuttaa konseptiaan.

Terveysjättien törkeät laiminlyönnit ovat paljastaneet kansamme alennustilan. Viime vuodet Suomessa on ajettu pelkästään ahneitten ja moraalittomien sijoittajien etuja. Maan hallitus on pääministeri Sipilän ja valtiovarainministeri Orpon johdolla ajanut kansamme sekaannukseen ja ahdistukseen.

Kansasta on tehty nylkemisen kohde ja muun muassa populistiset perussuomalaiset nostavat jälleen päätään ja esittävät lapsellisen yksinkertaisia ratkaisuja monimutkaisiin asioihin. Yksinkertaiset uskovat katteettomiin lupauksiin ja kansan eripura syvenee. Tämä sopii nykyisille vallanpitäjille, sillä se tarjoaa tilaisuuden ohjata taustalla hiljaisuudessa kavereitten rahat Suomen verottajan ulottumattomiin. Tämän politiikan seurauksena ”arvokas vanhuus” mitataan nyt monikansallisten hoitoyritysten voittoina ja vanhukset tuotantovälineinä. Kevään vaaleissa päätämme, jatkuuko tämä ahneus?

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.