Pietarsaarelaismies vangittu tapon yrityksestä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään tutkinnanjohtajan vaatimuksesta vanginnut todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä vuonna 1996 syntyneen pietarsaarelaisen nuoren miehen. Kyseinen tapaus sattui viikonloppuna Pietarsaaren kävelykadulla ja siinä käytettiin terä-asetta. 

Pakkokeinoistunto käytiin suljetuin ovin ja asiakirjat julistettiin salaisiksi tutkinnanjohtajan vaatimuksesta, eikä poliisi kommentoi tapauksen yksityiskohtia keskeneräisen esitutkinnan vuoksi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.