Pietarsaarelaismies vangittu tapon yrityksestä

Pietarsaaressa kävelykadulla tapahtuneesta tapon yrityksestä on vangittu vuonna 1996 syntynyt mieshenkilö.

Pohjanmaan käräjäoikeus on tänään tutkinnanjohtajan vaatimuksesta vanginnut todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä vuonna 1996 syntyneen pietarsaarelaisen nuoren miehen. Kyseinen tapaus sattui viikonloppuna Pietarsaaren kävelykadulla ja siinä käytettiin terä-asetta. 

Pakkokeinoistunto käytiin suljetuin ovin ja asiakirjat julistettiin salaisiksi tutkinnanjohtajan vaatimuksesta, eikä poliisi kommentoi tapauksen yksityiskohtia keskeneräisen esitutkinnan vuoksi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Artikkelit vuosittain

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.